Product was successfully added to your shopping cart.

IDOLE NOW

El perfum Idôle Now inspira al futur de la perfumeria afegint més riquesa i dinamisme a la gamma de perfums.


Idôle Now fusiona ingredients naturals d'alta qualitat amb la ciència. Comença tota una nova dimensió, potenciant naturalesa amb ciència. Una fragància més rica, més atrevida i que té més cura del planeta. Una nova fragància que inspira el futur de la perfumeria aportant als perfumistes tot un nou món de possibilitats. Un poderós trio d´ingredients icònics potenciats per la ciència: Essència de Rosa, Acord d´Orquídia natural i Infusió de Vainilla sostenible enriquida amb vainilla reconvertida.


Essència de Rosa: Fusionant la seva essència i per primera vegada la seva aigua, la nostra rosa icònica d'Idôle, expressa totes les facetes naturals en una nova nota revitalitzant. La Rosa Idôle es renova a través de l'ús d'aigua de Rosa rebutjada i posteriorment reinfosa a la fórmula final.


Què significa upcycling en fragàncies?


També conegut com a reutilització creativa, l'upcycling consisteix a transformar les restes de materials en productes únics de millor qualitat. Un mètode necessari per a tots nosaltres per fer un ús millor dels recursos de la Terra i reduir l'impacte mediambiental. Acord d'Orquídia Natural: Idôle Now pren l'aroma de l'Orquídia de Malàisia sense fer malbé el planeta gràcies a la tecnologia headspace. Una aroma natural única constituïda per un acord d'orquídia mesclada afegint un toc càlid d'elegància a la poderosa aroma d'Idôle Now.


Què significa headspace en fragàncies?


Headspace ens permet obtenir l'essència d'una orquídia natural per reproduir la seva aroma sense fer malbé la flor. Duet de Vainilla Apetitós: Fent ús de la biotecnologia, la infusió d'Idôle Vainilla Bourbon es complementa amb Vainilla natural elaborada a partir d'ingredients reconvertits. Una nova faceta irresistible, que floreix en una poderosa aroma encara més addictiva.


Què vol dir reconvertir un ingredient?


Reconvertir un ingredient és donar-li una segona vida alhora que es reinventa.

25 ml

37,70 €
Afegir

50 ml

59,40 €
Afegir

100 ml

80,60 €
Afegir

CARACTERÍSTIQUES

Gènere: Dona

Família olfactiva: Floral

Intensitat: Eau de Parfum

Marca: Lancôme

FAQs

 • A partir de quin import ho porteu a casa? A partir de 10€ de compra.

 • Puc demanar una devolució? Sí, sempre que retornis el producte en perfecte estat i en el seu embalatge original. Si la devolució s'ha realitzat correctament, et retornarem l'import de la compra, utilitzant la mateixa modalitat amb la qual vas fer el pagament.

 • Quan temps tinc des de la data de la compra per fer la devolució? Tens 30 dies a partir de la data de confirmació de la comanda.

LLIURAMENT, RECOLLIDA, STOCK

   • LLIURAMENT A DOMICILI

    De 5 a 7 dies laborables des de la confirmació de la comanda, depenent de la disponibilitat d'estoc.

RECOLLIDA A BOTIGA

Opció de recollida disponible en botigues seleccionades.

  • DESPESES DE LLIURAMENT

   Enviament gratuït a partir de 10€ de compra. Per a imports inferiors el cost serà de 3€.

Escriviu la vostra pròpia opinió