Product was successfully added to your shopping cart.

Quin tipus de pell tens?

Existeixen 4 tipus de pell que varien en funció de la genètica, l'estat o els factors adversos als que pot estar sotmesa. Aquests mes, t'expliquem les característiques de cada tipus d'epidermis així com algunes recomanacions dels cosmètics més idonis en cada cas.

 

Pells normals

La pell catalogada com “normal” gaudeix d’un bon equilibri i no acostuma a presentar gaires imperfeccions. Són uns quants individus els que poden presumir d’aquest tipus de pell sense complicacions dèrmiques.

essential-energy-day-cream-400x400

SHISEIDO. Essential Energy Day Cream SPF20. Crema hidratant pera pells normals, hidrata i il·lumina la pell gràcies als seus ingredients actius. També conté factor de protecció solar 20.

 

 

Pell seca

La pell de procedència “seca” destaca per ser un tipus d’epidermis que produeix menys sebo del que produiria una pell normal.  En aquest tipus de pell escassegen els lípids, motiu pel qual necessita emmagatzemar humitat i formar un escut protector que faci front a les influències externes.

 

Les pells seques acostumen a afectar a més dones que homes, i constitueixen el 40% d'afeccions consultades a dermatòlegs.

 

Per tal de tractar una pell seca recomanem l’ús de cremes riques en agents hidrants que ajudin a crear una barrera dèrmica contra les afeccions externes.

80018819_original_original_1

CLARINS. Hydra- essentiel. Crema hidratant per a pells seques amb extracte de Kalanchoe bio, un potent activador de la hidratació natural que afavoreix la producció d’àcid hialurònic.

 

Pell grassa

La pell denominada com a ”grassa” presenta una elevada producció de sebo (greix). Dita fabricació en excés, es coneix com a “seborrea”.

 

La pell de tendència “grassa” és caracteritza per uns porus clarament visibles i un excés de brillantor.

 

La seva cura diària és basa en la neteja amb productes específics i l’ús de cosmètics lliures de greix.

 

bio134368_purefect_skin_cleansing_gel_125_grid

BIOTHERM. Purefect Skin gel. Gel netejador d’aspecte transparent que crea una sensació de frescor immediata. Neteja les impureses i matifica la pell amb tendència grassa.

 

Pell mixta

La pell mixta, com el seu propi nom indica, és una barreja de pell seca i pell grassa. És caracteritza per presentar greix en la zona T (front, mentó i nas). Punts que és poden veure afectats per algunes impureses i porus visibles.

 

Per tractar la pell mixta, la millor opció és decantar-se per cosmètics amb formulacions equilibrades.

80037370_original_original_3

CLARINS. Pore Control NEW. Sèrum amb textura fundent que difumina els porus i unifica el to de pell.

Anterior Següent

Articles relacionats