Product was successfully added to your shopping cart.

Protegeix la teva bellesa

Amb l’estiu i el bon temps arriba també l’hora de prendre el sol i bronzejar-nos. Amb aquest article t’ajudem a escollir quin és el protector solar que més s’adapta a les teves necessitats.

A continuació us recordem una sèrie de recomanacions bàsiques importants.

 

QUINA QUANTITAT DE PROTECTOR SOLAR ENS HEM D'APLICAR?

Normalment per protegir adequadament el rostre i el cos ens hauríem d'aplicar la quantitat equivalent a sis cullerades soperes de crema aproximadament.

 

CADA QUAN ENS HEM D'APLICAR EL PROTECTOR SOLAR?

Cada dues hores. Si t'has banyat hauràs de replicar la protecció i fer-ho sempre sobre la pell seca per a més seguretat.

 

QUIN ÉS EL PROTECTOR SOLAR MÉS ADEQUAT?

Cal tenir en compte una sèrie d'aspectes. El primer és la protecció. La protecció va en funció del to de pell i el temps d’exposició solar. Després ens cal pensar quina textura preferim. Hidratant, de tacte sec o aquós; quin tipus d’aplicació ens agrada més, amb dosificador, amb esprai o amb bruma. I finalment, també cal saber si volem un protector específic per al rostre, per al cos o per a les zones més sensibles.

  

LLETS SOLARS HIDRATANTS PER AL COS

Us proposem els productes LANCASTER SUN BEAUTY BODY MILK SPF50 400ml i BIOTHERM LAIT SOLAIRE SPF 50 400ml. Les llets solars estan principalment pensades per protegir, hidratar i mimar la vostra pell. Aquests productes tenen la particularitat de tenir un envàs gran de 400ml. També existeixen formats de llets solars disponibles en esprai.

 1_biothermllethidratant

AIGÜES SOLARS

Noves textures lleugeres i aquoses, amb difusió en bruma per a aplicacions agradables i fàcils com ara CLARINS L'Eau-en-Brume Solaire SPF50+ i LANCASTER Sun Beauty Sun Protective Water SPF50.

 2_lancastersunbeautywater

 

 

CREMES SOLARS PENSADES PER ALS ESPORTISTES
Alhora d’aplicar el producte normalment es precisa una aplicació fàcil, ràpida i amb esprai. Us recomanem LANCASTER Sun Sport Cooling Invisible Mist Wet Skin Application SPF50 i BIOTHERM Bruma Solar acabat sec SPF 50.

3_lancastersunsport

 

CREMES SOLARS QUE RESPECTEN LA TEVA PELL I EL MEDI AMBIENT
Si volem cuidar els oceans i cuidar-nos a nosaltres, existeix al mercat tota la línia solar de CLARINS Crema Solar Tacte Sec UVA/UVB 50 i la línia solar de BIOTHERM WATERLOVER en tots els seus formats, textures i tamanys.

 

4_biothermwaterloversunmilk

 

PROTECTORS SOLARS ESPECÍFICS PER AL ROSTRE
Tots porten un component antiedat i a banda de protegir-te, cuiden les arrugues i revelen la lluminositat natural de la teva pell. Us recomanem SHISEIDO URBAN ENVIRONMENT UV PROTECT CREAM PLUS SPF 50, per utilitzar cada dia abans del maquillatge i CLARINS Crema Solar Tacte Sec UVA/UVB 50+ Rostre, amb una fórmula enriquida amb antioxidants.

5_clarinscremarostre

STICK SOLAR PER A ZONES SENSIBLES
Principalment del rostre: contorn d’ulls, pòmuls, orelles, nas, llavis, sense oblidar el cap per a aquelles persones que són amants dels caps afaitats. Us recomanem CLARINS Stick Solaire Invisible SPF50 i SHISEIDO CLEAR STICK UV PROTECTOR SPF 50+.

6_shiseidoclearstick

LOCIÓ PER A DESPRÉS DEL SOL
Indubtablement necessària, tant per calmar, com cuidar la pell i, sobretot, per prolongar-ne el bronzejat. Totes les marques tenen el seu. Són perfectes: LANCASTER AFTERSUN TAN MAXIMIZER SOOTHING MOISTURIZER; BIOTHERM LAIT APAISSANTE i CLARINS BÀLSAM RECONFORTANT AFTER-SUN (també disponible en gel). Clarins també disposa d’un gel de dutxa after-sun per a cos i cabell.

7_clarinsaftersun

Anterior Següent

Articles relacionats