Product was successfully added to your shopping cart.

Posa’t en forma! Prepara la pell del cos per a l’estiu

A les portes del bon temps, és inevitable pensar en l'aspecte exterior. Aconseguir una pell perfecta per rebre la nova estació estival és l'objectiu dels beauty tips d'aquest mes.

 

Exfoliació

Eliminar cèl·lules mortes del cos ajudarà a que els tractaments posteriors s’absorbeixin millor i la pell tingui una tonalitat més bonica i uniforme.

Mode d’ús: Aplica l’exfoliant 1 o 2 cops per setmana i, si tens la pell sensible cada dos setmanes.

 

biotherm

BIOTHERM. Bath therapy. Exfoliant corporal que estimula la renovació de la pell gràcies a dos ingredients exfoliants d’origen 100% natural: la perlita i la pols d’argan.

 

Hidratar

La hidratació és el següent pas per tal d’aconseguir una pell òptima. Escollir una crema hidrants corporal rica en nutrients serà la clau.

jo-malone

JO MALONE LONDON. Basil & Mandarin. Crema corporal hidratant rica en olis acondicionadors de llavors de jojoba, llavors de cacau i ametlla dolça que ajuden a hidratar, nodrir i protegir la pell.

 

Tractar

La cel·lulitis és el pitjor enemic d’una pell radiant. Les cremes anticel·lulítiques actuen sobre els adipòcits causants de l’aparició de la pell de taronja per tal d’afinar la zona tractada.

Mode d’ús: Aplicar la crema anticel·lulítica sobre la zona a tractar matí i/o nit mitjançant suaus moviments allisadors.

shiseido

SHISEIDO. Advanced Body Creator super sliming reducer. Gel-crema fresca amb un poderós efecte anticelul·lític i reductor. Gràcies a la tecnologia exclusiva Fat Fighting System de Shiseido destrueix i crema el greix acumulat evitant la seva reaparició.

 

Protegir

Protegir la pell de les radiacions solars és un gest que s’hauria de posar en pràctica tot l’any. Especialment en aquelles zones més exposades com el rostre. Escull fórmules lleugeres i còmodes que continguin com a mínim un FPS 30

clarins

CLARINS. Huile-en-Brume Solaire. Oli en broma solar per al cos amb protecció UVA/UVB 30 enriquit amb extractes de plantes i resistent a l’aigua.

Anterior Següent

Articles relacionats