Product was successfully added to your shopping cart.

PHANTOM DE PACO RABANNE

Encara no coneixes Phantom?

És la nova fragància de Paco Rabanne que marca un abans i un després en el món de la perfumeria. I ja t'està esperant a Gala Perfumeries Andorra!

Però  perquè Phantom és una novetat?

Phantom, és el nou Eau de Toilette masculí de Paco Rabanne. Es defineix com un enamorament sobtat aromàtic de nova generació, nascut per la trobada explosiva entre l’alta tecnologia i l’alta perfumeria.

Phantom és un gran impuls a la innovació i a la creativitat, ja que és la primera fragància connectada del mercat. Sí, sí, has llegit bé. I és que pots connectar-te al teu perfum Phantom. Només has d'activar el sistema NFC i apropar el teu smartphone als grans formats de l'ampolla (100 i 150 ml) i descobriràs el seu univers.

phantom-paco-rabanne-perfume-parfum-perfum-gala-perfumeries-andorra

Radicalment diferent i totalment revolucionari

Aquest nou Eau de Toilette és un enamorament sobtat addicte: la frescor vertical de la llimona i la injecció energètica del vetiver, uneixen la sensualitat de lavanda ultra cremosa i la vainilla llenyosa.

phantom-paco-rabanne-perfume-parfum-perfum-gala-perfumeries-andorra-002

Una fragància Km0

Fet a França! Phantom es produeix al país gal. És eco-responsable, formulada a partir d'ingredients d'origen sostenible com la lavanda orgànica, el vetiver haitià o la llimona italiana.

Phantom és més

Aquesta nou Eau de Toilette de Paco Rabanne està disponible en dos formats: 50 i 100ml, no recarregables. Però si ets ecològic per naturalesa, també tens a la teva disposició el format recarregable, de 150 ml i amb la possibilitat de comprar la recàrrega de 200 ml. Així doncs podràs recarregar la teva ampolla fins a l'infinit!

phantom-paco-rabanne-perfume-parfum-perfum-gala-perfumeries-andorra-recarga-recharge

A més, també disposa d'una línia complementària que inclou un desodorant en barra i en vaporitzador, així com gel de dutxa de 150 ml.

phantom-paco-rabanne-gala-perfumeries-andorra-desodorante-deodorant-gel-ducha-dutxa-douche

Descobreix el perfum Phantom  de Paco Rabanne, així com la línia complementària a les nostres perfumeries Gala a Andorra o al nostre web.

 

Anterior Següent

Articles relacionats