Product was successfully added to your shopping cart.

PERFUMS A ANDORRA? T’ESPEREM A PERFUMERIES GALA!

Si estàs pensant en venir a Andorra per visitar el país i fer unes compres - entre elles uns perfums - t'esperem a perfumeries Gala! Comptem amb una extensa xarxa de botigues repartides per tot el Principat d'Andorra.

A on pots trobar-nos?

Totes les perfumeries Gala estan situades a les avingudes més cèntriques. Però a continuació et detallem per parròquia per a que així et sigui més fàcil trobar la més pròxima:

  • Andorra la Vella: a Meritxell, l’avinguda principal i la més comercial del país a més de ser la més coneguda. Hi trobaràs 4 de les nostres perfumeries,
  • Escaldes: a Vivand, l'única via de vianants i comercial d'aquesta parròquia. Hi trobaràs tres de les nostres perfumeries;
  • A La Massana, al centre. No té pèrdua!
  • Al Pas de la Casa: trobaràs onze de les dinou perfumeries que tenim, així que difícilment no passaràs per davant d'una de les nostres botigues.

**Degut a la situació provocada per la pandèmia arrel del Covid-19 és possible que algunes de les nostres botigues estiguin temporalment tancades.

Si vols veure les adreces exactes de les perfumeries Gala, clica aquí.

perfumerias-gala-andorra-perfumes-maquillaje

Què t'oferim a perfumeries Gala?

A totes les nostres perfumeries trobaràs un personal atent i disposat a ajudar-te a trobar el perfum, el tractament, el maquillatge, els accessoris o els solars que estiguis buscant. O si et deixes aconsellar, el que millor s'adapti a tu!

Disposem d'una gran varietat de marques tant en perfumeria com en maquillatge i tractaments. Si vols pots veure part de totes les marques aquí.

Aquest enllaç et porta a la nostra web, que és molt nova i encara no conté totes les marques que disposem a les nostres botigues. Però segur que et dona una idea de el gran ventall de marques que trobaràs a perfumeries Gala.

Si ets dels que li agrada estar actualitzat, al nostre web pengem periòdicament totes les novetats que van sortint de les diferents marques. No t'oblidis de fer-li un cop d'ull a la nostra web de tant en tant.

I ja finalment, si has de fer un regal, en perfumeries Gala pots trobar una àmplia selecció de cofres, en els quals et portes més (producte) per menys (preu).

 perfumeries-gala-andorra-perfums-maquillatge

Si busques un regal...

Si busques un regal per a un nen@, disposem d'una selecció de perfums i colònies per a ells i elles. Vol veure què oferim? Fes clic aquí ja que hi ha per a ells, per a elles, unisex i per a totes les edats.

Finalment, quan facis la teva compra demana que et facin del Gala Club. Sent membre d'ell et mantindrem informat de les novetats tant en perfumeria com maquillatge i tractaments. Però també t'assabentaràs de noves promocions, edicions especials, concursos o esdeveniments que anem organitzant segons millori la situació provocada per la Covid-19. I el més important: acumularàs punts que després canviaràs per descomptes en futures compres.

I si ja ens coneixes i saps quins productes vols, et donem la possibilitat de fer la teva comanda online i recollir-lo en una de les nostres perfumeries Gala (la recollida es realitza en una botiga específica). Simple i còmode, guanyaràs temps per gaudir de la teva estada a Andorra.

Hora d'acomiadar-se, ja saps, si puges a Andorra, vine veure'ns.

T'esperem a perfumeries Gala.

Anterior Següent

Articles relacionats