Product was successfully added to your shopping cart.

Novetats de Clarins a Gala

El passat 4 d'abril, Gala Perfumeries va acollir la presentació de les últimes novetats de la signatura de cosmètica i maquillatge Clarins. David García Alcalá, maquillador estrella de la marca francesa va ser l'encarregat d'oferir una escola de maquillatge així com presentar les últimes novetats de la maison.

 

La sessió començava desmaquillant la pell del rostre en profunditat amb el tònic desmaquillante exprés per a tot tipus de pells, i posteriorment els ulls amb el desmaquilante d'ulls Douceur abans de conducta al maquillatge.

 

Seguidament, era el torn del contorn d'ulls: zone recargue i posteriorment el serum: Double Sérum. Per a després aplicar la crema hidratant Hydra-Essentiel que ajuda al fet que la pell recuperi la seva capacitat natural de retenir aigua. Amb la pell neta i hidratada era el torn del maquillatge.

 

Skin ilusion va ser la base de maquillatge triada. Amb la finalitat d'il·luminar la mirada i corregir les bosses i ulleres, és ideal aplicar el corrector amb pinzell perfeccionador de Clarins.

Per a fixar el maquillatge i aportar un to bronzejat a la pell, res com les pólvores bronceadores bronzing duo de Clarins.

 

Per als ulls, es van utilitzar els nous colors de la Palette 4 Couleurs composta de quatre tons rosats que van del més fosc al més clar amb la finalitat d'intensificar la mirada.

 

A continuació, es va delinear l'al voltant de la parpella mòbil amb el llapis Stylo 4 couleurs de Clarins amb 4 mines retractilis enriquides amb cera de gira-sol, jojoba i acàcia negra per a un confort dels parpados i els llavis. I posteriorment es va difuminar amb l'ajuda d'un pinzell. Per a aportar un bon acabat, la màscara de pestanyes i tractament Supra Volume de Clarins que dóna cos i revitalitza les pestanyes gràcies al seu complex potenciador del volum 17,6% a les 4 setmanes d'ús.

 

Per a finalitzar, es van maquillar els llavis amb el labial Joli Rouge de Clarins enriquit amb extracte de salicomia i oli de mànec.

 

img_5927

 

img_5934

 

img_5940

 

img_5924

 

Anterior Següent

Articles relacionats