Product was successfully added to your shopping cart.

LA MILLOR PROTECCIÓ SOLAR PER L’ESTIU

Amb l'arribada de l'estiu, necessites ficar-te protecció solar.

I perquè? Perquè normalment augmenten les activitats a l'aire lliure i també el temps d'exposició al sol.

Tots sabem que gaudir del sol proporciona molts beneficis per al nostre organisme però una exposició excessiva als raigs ultraviolats sense protecció solar pot tenir efectes nocius per la nostra salut.

Prendre el sol amb moderació i amb protecció solar aporta beneficis

  • Per la salut i la pell,
  • Reforça el sistema immunitari,
  • Contribueix a que l’organisme sintetitzi la vitamina D tant necessària per tenir uns ossos forts.

Perquè hem d’utilitzar protecció solar?

Tot i això, cal prendre consciencia que una exposició excessiva sense protecció solar, sobre tot en les hores centrals del dia quan la intensitat a les radiacions és més forta és un factor de risc important del càncer de  pell (Melanoma).

Per altra banda està demostrat que una excessiva exposició sense protecció solar provoca un envelliment prematur de la pell (alteració de les fibres de col·lagen i elastina i aparició de taques).

La protecció solar i els diferents tipus de filtres solars

Els filtres solars son substàncies que protegeixen la nostra pell de la radiació solar. De filtres en n’ hi ha de diferents tipus:

  • Físics,
  • Químics,
  • I biològics.

Cadascun d’ells funciona d’una manera totalment diferent

Filtres físics:  parlem de substàncies minerals que formen un escut pantalla que reflexa la llum. No provoquen cap tipus de reacció fotoquímica, la qual cosa fa que siguin més ben tolerats per les pells sensibles.

Filtres químics: contenen substàncies químiques que absorbeixen la radiació solar i la modifiquen per minimitzar  l’impacte de la radiació sobre la pell. Penetren la pell i la protegeixen durant  períodes de temps més llargs.  Per contra, no sempre són ben tolerats per totes les pells i poden provocar al·lèrgies. És important saber que els filtres que hi ha al mercat són totalment segurs ja que han de  superar  controls de qualitat molt escrupolosos.

Filtres biològics: tècnicament no són filtres solars com a tal, sinó que són agents antioxidants que actuen  evitant la formació de radicals lliures i potenciant el sistema immunològic de la pell. Contraresten l’acció nociva del sol i frenen per tant, l’envelliment cutani. Els més utilitzats són les vitamines A, C i E.

Els vostres aliats en protecció solar per aquest estiu:

CLARINS SUN RITUAL

Les proteccions solars de CLARINS protegeixen dels efectes nocius del sol per revelar el bronzejat més atractiu. A més hidraten i penetren ràpidament sense deixar marques blanques. Les textures son fines i amb acabats secs.

Les nostres recomanacions Clarins:

Crema Solar Tacte Sec UVA/UVB 50+ Rostre 50ml

crema-solar-carins-gala-perfumeries-proteccion-002

crema-solar-carins-gala-perfumeries-proteccion-001

Crema Solar Corporal UVA/UVB (30+/ 50+) 150ml

crema-solar-corporal-clarins-gala-perfumeries-proteccion-003

crema-solar-corporal-clarins-gala-perfumeries-proteccion-004

Aquest dos tractaments són de molt alta protecció i antioxidants. A més són per a tot tipus de pells, incloses les més sensibles.

Clarins After Sun

I per després de prendre el sol...

after-sun-corporal-clarins-gala-perfumeries-005

La seva fórmula enriquida amb antioxidants, hidrata durant 48 hores. És tracta d’un tractament per després del sol. A més perllonga el bronzejat.

SHISEIDO SUN RITUAL

La nostra recomanació és Ultimate Sun Protector Lotion SPF 50+ Sunscreen. Es tracta d’una innovació basada en la tecnologia Shiseido WetForce amb la incorporació de la tecnologia HeatForce.

crema-solar-corporal-shiseido-gala-perfumeries-proteccion-008

El seu punts fort: està formulada per ser resistent a l'aigua i a la suor fins a 80 minuts.

Estem parlant d’un filtre solar sedós SPF 50+ que ofereix la màxima protecció solar, és invisible i s’aplica ràpidament sense deixar una capa residual. Apte per utilitzar tant a la cara com al cos.

LANCASTER SUN BEAUTY CARA I COS

La vostra pell es mereix la protecció solar més àmplia i d’alta qualitat.

Sun Beauty Comfort Milk SPF50 de Lancaster proporciona una protecció d'espectre ampli, ja que ajuda a desenvolupar un bronzejat daurat. Aquesta fórmula única combina la exclusiva tecnologia Full Light, dirigida al 100% dels rajos del sol, i el complex activador de bronzejat reforçat. Amb aquest protector gaudiràs d’un bronzejat daurat!

crema-solar-corporal-lancaster-gala-perfumeries-proteccion-006

SISLEY SUN RITUAL

Sunleÿa G.E. Age minimizing global sun care SPF 50+ actua com un veritable escut anti edat per a la pell al sol. És un potent tractament solar anti edat, formulat per protegir la pell i prevenir arrugues, taques, deshidratació, pèrdua de fermesa, i deixar la pell amb un bronzejat lluminós i durador.

crema-solar-corporal-sisley-gala-perfumeries-proteccion-007

Aquests productes els pots trobar a les nostres Gala Perfumeries o al nostre web.

Esperem que gaudeixis del sol aquest estiu!

Anterior Següent

Articles relacionats