Product was successfully added to your shopping cart.

La pell té set a l’estiu

El vent, el  sol, les altes temperatures, la sal del mar o el clor, són alguns dels factors que poden afectar a la deshidratació de la pell. I és que pocs gestos són tan fàcils com aplicar una crema hidratant a la dermis de la cara i el cos.

La hidratació cutània és fonamental en qualsevol època de l’any, però a l’estiu aquesta és torna imprescindible.

Segons els entesos, el líquid intern suposa el 35% de l’estructura cutània, no obstant aquesta quantitat pateix contínues fluctuacions a través de la suor, l’orina i altres funcions corporals.

Consells per tenir una pell hidratada a l’estiu:
  • La ingesta de begudes com aigua, sucs o té evitarà que la pell es ressequi i accelerarà el procés de rehidratació en un 30%
  • L’ús de cremes hidratants beneficiarà en gran part la hidratació cutània. És convenient utilitzar fórmules específiques per a cada tipus de pell. No és el mateix una pell seca, una amb tendència greixosa o una altra mixta.
  • Aplicar cremes específiques com bloquejadors solars protegirà la pell de la sequedat, així com evitarà l’aparició de taques.
PRODUCTES RECOMANATS

biotherm-oil

BIOTHERM. Oil Therapy Baume Corps. Bàlsam corporal ultra nutritiu que regenera la pell gràcies als olis nutritius que conté i proporciona una pell suau.

clarins-lait

CLARINS. Lait corps hydratant Velours. Llet hidratant per al cos amb una textura lleugera i fundent que li aporta a la pell confort, flexibilitat i suavitat a l’instant.

biother-aqua-gelee

BIOTHERM. Aqua-Gelée Ultra fresh body. Gel corporal de ràpida absorció que proporciona hidratació i frescor a l’instant.

clarins-serum

CLARINS. Sèrum Corps Peau Neuve. Sèrum antiarrugues  per al cos. Hidrata i regenera la pell del cos i estimula el seu intercanvi cel·lular.

biotherm-la-brume

BIOTHERM. Lait corporel. La Brume. Spray corporal que aporta una agradable frescor en qualsevol moment del dia.

Anterior Siguiente

Related posts