Product was successfully added to your shopping cart.

Gala Perfumeries presenta les novetats de Shiseido

A principis d'octubre, Gala Perfumeries de l'Avinguda Carlemany 109 Escaldes-Engordany va ser testimoniatge davant un nombrós públic assistent de la presentació de les novetats de la casa japonesa Shiseido. La presentació va ser a càrrec d'Antonio Rossique, formador oficial de la signatura.

 

Rosique va fer un repàs de l'evolució de la marca japonesa nascuda en el barri de Gizeh, a Tòquio. Donis de la seva creació l'any 1872 fins a l'actualitat. També va aprofitar per a presentar l'última novetat de la marca: la linia Future Solution LX, una col·lecció de tractament anti edat formulada amb SkingenelEnmei, un potent ingredient que retarda el procés d'envelliment, ajuda a restaurar i reparar les cèl·lules de la pell i prolonga visiblement la seva bellesa. La presentació va finalitzar amb el sorteig de dos lots de productes de la línia Future Solution LX.

 

Seguidament, els assistents van poder degustar d'un piscolabis amb productes d'origen asiàtic acompanyats d'una copa de cava. A la sortida, la signatura va obsequiar als presents amb un bonic detall.

 

img_7899

 

img_7949

 

img_7725

 

img_8071

 

img_7721

Anterior Siguiente

Related posts