Product was successfully added to your shopping cart.

Gala Perfumeries presenta Aura, l'última fragància de Mugler

El mes de març passat, Gala Perfumeries de l'Avinguda Carlemany 109 d'Escaldes-Engordany, es va vestir amb les millors gales per a acollir la presentació d'Aura, la nova creació perfumista de Mugler. Miguel Angel Garzón, formador professional de la marca francesa, va ser l'encarregat de presentar una fragància especialment salvatge i addictiva.

 

1

 

Aura de Mugler és un eau de parfum femení, floral que fusiona la naturalesa vegetal i la sensualitat felina. Inspirada en la naturalesa, representa l'instint de la dona i revela la seva energia vital. I és que com bé va dir Garzón, durant la presentació: “Sovint oblidem escoltar el nostre instint perquè l'aura s'il·lumini”.

L'envàs, d'un color verd intens té forma de cor i simula una pedra preciosa que evoca un element distintiu que aporta misteri a la fragància.

A finalitzar la presentació, es va procedir al sorteig de dos lots de productes de la signatura Mugler i seguidament els assistents van poder degustar un cocktail compost de delícies dolces i salades de The Healthy i Sweet Caroline.

A la sortida es va obsequiar als allí presents amb un bye bye pack amb detalls de la signatura francesa.

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

Anterior Següent

Articles relacionats