Product was successfully added to your shopping cart.

FOREO UFO2 BLACK

Black, em dic UFO2 Black i soc el nou color dins de la gamma de colors de dispositius UFO de Foreo.

I ja soc aquí, en exclusiva per Andorra a Gala Perfumeries!

Si sempre has pensat que la pell de la teva cara no queda ben neta després de passar per la dutxa, ara tens un motiu més per comprar-te un Foreo. El nou UFO2 ofereix una teràpia facial intensiva a través d'un tractament facial súper eficient en 2 minuts amb el qual aconseguiràs un rostre rejovenit i ferma.

ufo-2-black-foreo-negro-gala-perfumeries-andorra-001

Beneficis del Foreo UFO2 Black

UFO™ hidrata i il·lumina la teva pell des del primer ús. Disminueix l'aparença de porus, disminueix els signes d'envelliment, revitalitza la pell i relaxa la tensió muscular augmentant la lluminositat de la pell. Llueix una pell suau, llisa i radiant. Gaudeix del primer spa professional que cap a la teva mà!

Resultats superiors en 90 segons

Aconsegueix la pell dels teus somnis amb el dispositiu UFO ™ 2, convertint una rutina de mascareta de 20 minuts en un ritual súper eficient de tan sols 90 segons.

Rituals personalitzables

Personalitza el teu tractament de màscares intel·ligent a través de l'aplicació FOREO For You per a una cura que s'adapti perfectament a les necessitats de la teva pell.

Les millors tecnologies

  • Control de temperatura.
  • Termoterapia: s'escalfa suavitzant i preparant la pell per a la infusió dels ingredients de la màscara a les capes més profundes de la pell.
  • Crioterapia: es refreda per a reafirmar la pell, al mateix temps que minimitza l'aparença dels porus i redueix la inflor, inflamació.
  • Pulsacions T-Sonic.
  • Llums LED.

Connectivitat amb l'app

Sincronitza automàticament amb l'aplicació FOREO For You i crea el teu propi tractament personalitzat.

ufo-2-black-foreo-negro-gala-perfumeries-andorra-003

Descobreix UFO2 Black així com tota la gamma de dispositius de Foreo a Gala Perfumeries Andorra així com al nostre web.

Promoció de llençament UFO2 Black:

Aprofitem  el llençament d'aquest nou color per llançar aquesta promoció vàlida del 01 al 31 d'octubre de 2021: per la compra de qualsevol dispositiu UFO2 de Foreo a les nostres perfumeries o al nostre web, et duràs de REGAL, 2 mascaretes (Coconut Oil & Cannabis Seed)*.

*Unitats limitades. Consultar les botigues participants. Promoció vàlida fins el 31/10/21 o exhauriment de l'estoc.

Anterior Següent

Articles relacionats