Product was successfully added to your shopping cart.

Esponja Konjac, usos i aplicacions

Aquest mes et parlem de l’esponja de neteja facial Konjac, t’expliquem per a què serveix, com s’utilitza; així com t’enumerem els beneficis d’utilitzar un producte totalment biodegradable.

 

L’esponja Konjac és originària de Corea, comprèn un dels elements bàsics en el ritual de la cosmètica coreana. Està fabricada amb fibres naturals i és cent per cent biodegradable. El seu ús recau en la neteja profunda de la pell del rostre, efectuant sobre aquesta una suau exfoliació que contribueix a la eliminació de cèl·lules mortes i imperfeccions de la pell del rostre d’una forma delicada i efectiva.

 

portada_konjak

Sobre el seu origen

El Konjac és l’arrel d’una planta d’origen asiàtic amb més de 1.500 anys d’història i ús a la Xina. Creix en llocs de gran altitud, la seva composició està formada per un noranta-cinc per cent d’aigua i un cinc per cent de minerals.

 

Com s’utilitza?

L’esponja Konjac té una textura rugosa i aspra que en contacte amb l’aigua canvia a tova i suau. Per tant,  cal mullar-la fins que es torni totalment tova. Un cop obtinguda aquesta textura, s’utilitza com a netejador facial juntament amb el producte de neteja habitual, dipositant a sobre una petita quantitat de producte i efectuant a continuació moviments circulars al voltant de tota la superfície del rostre.

Per acabar s’esbandeix la pell del rostre amb aigua. En acabar el seu ús l’esponja és  neteja amb aigua tèbia, es pressiona fins que desprèn tota l’aigua i és deixa assecar en un lloc ventilat fins a un nou ús.

L’esponja Konjac pot ser utilitzada per a tot tipus de pells, inclús les més sensibles. Pot utilitzar-se tant al matí abans del ritual de tractament, o per la nit per eliminar la brutícia dipositada durant el dia, així com les restes de cosmètics. És recomana un ús d’entre 2 a 3 mesos.

 

Avantatges

· És un producte orgànic elaborat amb un cent per cent de fibres naturals.

· Especialment dissenyada per a la neteja, la hidratació i l’exfoliació facials.

· Apta per a tot tipus de pells, inclús les més sensibles.

· El seu ús continuat aporta lluminositat a la pell del rostre.

· No ocupa lloc i no necessita cap tipus de manteniment.

· És un producte econòmic, complert i eficaç.

· Permet una neteja facial profunda i amb un efecte calmant.

· Dura de 2 a 3 mesos.

· Ecològic i biodegradable. Un cop finalitzat el seu ús es pot llençar a les escombraries o dipositar-la com abonament per a les plantes

 

Anterior Següent

Articles relacionats