Product was successfully added to your shopping cart.

Entre netejadors facials, tònics i exfoliants

La neteja facial és un dels passos més importants dins de la rutina de cura facial diària. Escollir els productes adequats serà clau per a què dit gest sigui eficient i efectiu. En tenim de diverses textures i formats, segons el tipus de pell, les preferències i el temps del que disposem. Descobreix a continuació el nostre ventall de propostes

Tipus de netejadors facials

  • Els que no necessiten aclarir-se amb aigua

Les llets

Són un clàssic en el rànquing de productes netejadors per al rostre. Existeixen per a tots tipus de pells i són especialment recomanables en aquelles pells amb tendència seca, ja que no assequen la dermis i mantenen intacta la capa hidrolipídica.

clarinslaitdemaquillantvelours

CLARINS. Lait démaquillant velours: neteja i elimina el maquillatge i les impureses suaument preservant la pel·lícula hidrolipídica.

 

  • Els que necessiten aclarir-se amb aigua:

Textura d’escuma/ “mousse”

Els netejadors en format d’escuma o “mousse”, netegen la pell del rostre en profunditat. Són aptes per a tots els tipus de pells. La textura que ofereixen en contacte amb la pell del rostre proporciona una sensació molt agradable.

clarinsdouxnettoyantmoussant

CLARINS. Doux Nettoyant Moussant. Escuma amb textura mousse que elimina les impureses de la pell així com l’excés de maquillatge. Formulada a base de coco que manté la hidratació, nodreix i suavitza la pell del rostre.

Textura oli líquida

Els productes netejadors en format oli són una excel·lent opció per a aquelles pells amb tendència seca. També són una bona alternativa per retirar de manera fàcil el maquillatge waterproof o de llarga duració gràcies a la seva gran capacitat de neteja.

dior

DIOR. Hydra Life. A l’entrar en contacte amb l’aigua aquest potent desmaquillador es transforma en una suau emulsió amb textura de llet.

Textura oli bàlsam sòlid

Estan formulats a base d’olis que eliminen les restes de maquillatge, greix i altres impureses que dipositen al rostre al llarg del dia. La seva textura és sòlida però en contacte amb l’aigua esdevé una suau emulsió fàcilment manejable.

biothermtotalrenewbalm

BIOTHERM. Total renew balm. Netejador amb textura de bàlsam-oli apte per a tot tipus de pells. Elimina tot tipus de maquillatges.

Sabonosos

Són suaus, no assequen la pell i eliminen la brutícia, maquillatge i residus a la vegada que protegeixen la seva humitat. Contenen una fórmula que s’esbandeix fàcilment deixant la pell neta, còmoda i fresca.

cliniqueliquidfacialsoap

CLINIQUE. Líquid facial soap. Sabó líquid desenvolupat per dermatòlegs, neteja suaument i en profunditat la pell del rostre.

Textura gel

Els netejadors facials amb textura de gel són ideals per aquelles pells amb tendència grassa, mixta o acneica, ja que netegen en profunditat els porus obstruïts. Es caracteritzen pels seus actius netejadors, així com pel seu alt poder desmaquillant.

clarinsgeleefondantedemaquillante

CLARINS. Gelée fondante démaquillante. Gel desmaquillant que es transforma en oli i després en llet.

 

  • Mixtes

Aigua micel·lar

És un producte similar a l’aigua, però amb la característica que quan aquest pren contacte amb l’aigua corrent, es generen unes petites esferes que reben el nom de micel·les. D’aquí el seu nom.

L’aigua micel·lar és un producte ideal per desmaquillar les pells sensibles que s’irriten amb facilitat ja que aquesta no conté sabó, ni alcohols que poden agredir aquests tipus de pells.

cliniquegeleemicellaire

CLINIQUE. Gelée Micellaire 2 en 1. Gel micel·lar que es presenta amb una textura de gel aquós que desmaquilla amb suavitat i neteja la pell del rostre d’impureses en una sola fase.

Tònics desmaquillants

Aquests tipus de productes, simplifiquen en un sol pas dos productes; per una banda netegen i desmaquillen i per l’altra tonifiquen la pell del rostre, gràcies a la seva doble acció. Són ideals per a les persones que no disposen de gaire temps i són aptes per a tot tipus de pells.

clarins-tonic

CLARINS. Démaquillant tonic express. Desmaquilla, tonifica i revitalitza la pell en un sol pas.

 

Exfoliants

L’exfoliant és el producte amb més capacitat de neteja profunda de tots. La seva principal funció és la d’activar la circulació i l’oxigenació de la pell gràcies a la seva composició de microgrànuls que ajuden a retirar les cèl·lules mortes que es van acumulant a la superfície de la pell del rostre. Se’n recomana l’ús un cop per setmana.

cliniqueexfoliatingscrub

CLINIQUE. Exfoliating scrub. Exfoliant facial que referma i suavitza les línies d’expressió deixant la pell del rostre suau i fresca.

Dins d’aquesta categoria cal remarcar com a productes mixtes els exfoliants d’ús diari següents:

cliniqueclarifyinglotion

CLINIQUE. Clarifying lotion twice a day exfoliator. Loció i exfoliant a la vegada que requereix la neteja prèvia amb un desmaquillant i la hidratació posterior, atès que elimina la capa hidrolipídica de la pell del rostre.

clarinsdouxnettoyantgommantexpress

CLARINS. Doux nettoyant gommant express. Desmaquillant i exfoliant a la vegada.

 

Després de netejar cal tonificar

L’ús del tònic després de la neteja pren especial importància si es vol efectuar una rutina de neteja complerta. Ja que aquest tipus de producte ajuda a eliminar les darreres impureses que hagin pogut quedar, així com les restes de maquillatge que no han marxat al pas anterior. A més a més, contribueix a refrescar i revitalitzar la pell preparant-la amb suavitat per al benefici dels tractaments posteriors.

lancometoniquecomfort

LANCÔME. Tonique comfort. Tònic hidratant que elimina el maquillatge i les impureses a l’instant.

Anterior

Related posts