Product was successfully added to your shopping cart.

El Corrector, usos i aplicacions

El corrector és un dels productes de color més importants per obtenir un maquillatge perfecte. Aquest mes et parlem de la seva importància i et descobrim els tipus de correctors existents al mercat.

 

L’objectiu primordial del corrector no és altre que tapar i difuminar les imperfeccions del rostre, així com aportar tocs de llum a determinats punts de la fisonomia.

El podem trobar en diferents textures: líquids, fluids, en crema, en ombra, en format llapis... No obstant el format crema és el més utilitzat.

 

Tipus de correctors

Corrector de color verd: s’empra per camuflar imperfeccions de color vermell, com granets, rosàcia, cicatrius...

 

Corrector de color groc: ideal per neutralitzar les tonalitats morades.

 

Corrector de color blau: s’utilitza per corregir taques de color groc o taronja. Per tant, és ideal per camuflar imperfeccions com taques solars.

 

Corrector de color taronja: Està pensat per equilibrar i/o difuminar les imperfeccions de color blau com les ulleres d’aquesta tonalitat o la presència de venes.

 

Corrector de color rosa o lila: Permet dissimular imperfeccions en tons verdosos com les venes molt marcades o els hematomes en procés de curació.

 

Corrector de color marró: La seva funció no és precisament la de corregir. S’utilitza si més no per donar profunditat a determinades zones del rostre amb l’objectiu d’esculpir-lo.

 

Corrector de color maquillatge o natural: S’aplica sol o després d’haver administrat els correctors anteriorment mencionats per tal de neutralitzar els colors anteriors i integrar el maquillatge per procedir a la base de color.

 

 

Els correctors més utilitzats són el verd, el rosa o lila, el groc i el color maquillatge o natural.

clarins

CLARINS. Instant concealer. Corrector anti ulleres desfatigant de llarga duració que allisa la mirada.

 

 

dior

DIOR. Fix it colour. Corrector multifuncional en stick que pot utilitzar-se tant per corregir imperfeccions en el rostre com en els llavis.

 

 

lancome

LANCOME. Teint ultrawear camouflage. Corrector en fórmula crema fluida.

Anterior Següent

Articles relacionats