Product was successfully added to your shopping cart.

EL COMPROMÍS DE CLARINS AMB LA BELLESA RESPONSABLE

La firma francesa d’alta cosmètica Clarins llança una nova línia de productes solars i “aftersun” que es compromet amb la protecció de la pell i el medi ambient.

La col·lecció es composa d’un total de 10 fórmules protectores SPF 30 i 50+, així com 2 tractaments per després del sol. Dites noves formulacions incorporen els avenços tecnològics i botànics més recents dels Laboratoris Clarins per tal de preservar la joventut i bellesa de la pell, tot oferint una protecció òptima contra els efectes nocius dels raig UVA i UVB i els radicals lliures.

Complex d’eficàcia

Els Laboratoris Clarins uneixen el millor de la ciència i les plantes per elaborar dos noves tecnologies innovadores i amb eficàcia complementària.

SUN FILTER COMPLEX

S’han escollit els millors filtres orgànics, autoritzats  per les reglamentacions internacionals per desenvolupar els SPF 30 i 50+. A l’absorbir els raigs abans de que penetrin a la pell, aquests nous filtres aporten una nova protecció contra els raigs UVA (causants del fotoenvelliment i les al·lèrgies solars). La seva aplicació és còmoda i senzilla i garanteix una fotoprotecció eficaç, uniforme i constant durant tota l’exposició solar. Totes les proteccions solars compten amb un ingredient derivat del tocoferol que reforça l’acció antioxidant dels filtres, per tal de prevenir l’aparició d’arrugues i taques.

SUN PLANT COMPLEX

Aquest complex és la “marca de fàbrica” dels tractaments solars de Clarins des del seu llançament. Es tracta d’una protecció cel·lular específica que complementa a la perfecció l’acció dels filtres i contribueix a prevenir els signes del fotoenvelliment degut als raigs UVA i la deshidratació cutània. A més a més es reforcen les defenses de la pell i s’evita l’envelliment prematur.

 Compromís amb el medi ambient

Clarins aposta per una bellesa responsable i el respecte pels oceans i el fons marí. Els coralls, per exemple, desenvolupen una funció essencial en l’equilibri de la fauna marina, ja que allotgen prop d’un terç de totes les espècies marines i, contribueixen a limitar l’erosió de les costes. És per aquest motiu que la seva integritat depèn de la biodiversitat dels nostres oceans.

La firma francesa va ser la primera marca que va recolzar l’ambiciós repte “Plastic Odyssey”, un catamarà de 25 metres que es propulsa exclusivament, gràcies a l’energia procedent de residus plàstics recol·lectats en cada escala. Després d’una selecció acurada i posterior reciclatge a bord, els materials no reciclables es converteixen en carburant per alimentar els motors de l’embarcació.

PRODUCTES:

f1

CLARINS. Crème Solaire Toucher Sec UVA/UVB 50+. Crema solar per al rostre, alta en antioxidants i apta per a tot tipus de pells.

f2

CLARINS. Huile-en-Brume solaire UVA/UVB 30. Broma solar per el cos amb acabat de tacte en sec.

f3

CLARINS. After sun. Baume Apaisant. Après Soleil. Bàlsam reconfortant per després del sol.

f4

 CLARINS. After Sun. Gelée Rafraîchissante. Après Soleil. Gel refrescant per després del sol.

Anterior Siguiente

Related posts