Product was successfully added to your shopping cart.

CAMPANYA D’ESTIU 2021

Arriba juny i el bon temps i com no podia ser d’una altra manera, presentem la nostra campanya d’estiu 2021. Es tracta d’una campanya fresca i diferent on predomina l’alegria, les ganes de viure i de gaudir de l’estiu.

 

Els elements decoratius de la campanya d’estiu 2021

Els elements de decoració estaran presents als aparadors però també dins de la botiga. Destaquem la presencia de flamencs que aporten un toc especial i que son els actors principals de la campanya d’enguany.

campanya-estiu-2021-vinil-cercle-triangle-superior-gala-perfumeries-andorra Mostra del vinil triangle

Durada de la campanya d’estiu 2021

Oficialment s’iniciarà el dissabte 19 de juny i la donarem per acabada el 12 de setembre de 2021.

 

El regal

Aquest any presentem una bossa de palla disponible en dos colors i amb dos claims. La idea és transmetre bones vibres a tots els clients de Gala Perfumeries. Per tal d’aconseguir una de les dues bosses cal fer una compra superior a 160€.

 

bossa-beige-freedom-campanya-estiu-2021-gala-perfumeries-andorra Mostra de la bossa beige

Una campanya 360º

Vist la importància que està tenint el món digital en la vida de tots nosaltres, aquesta campanya vincularà el món físic (les nostres perfumeries) amb el món digital (les nostres xarxes socials). Per aquest motiu celebrarem durant la durada de la campanya diversos sortejos i altres propostes que us detallem més endavant.

 

Continuem cuidant del planeta

Com ja hem fet amb altres campanyes, la majoria dels elements que les composen es pensen per tal de que tinguin una segona vida després del seu ús un cop la campanya finalitzada. Així doncs en aquest cas:

  • Els flamencs es podran reservar per tal de que els clients que així ho desitgin se’n puguin emportar al menys un a casa,
  • Les lones del XBanners es donaran a Andwearis per tal de que na Marissa en creï faldilles, cinturons, bolsos,... o el que se li ocurreixi.

Pel que fa als vinils que decoren els aparadors, estan impresos amb tintes ecològiques.

 

Així doncs t’esperem a les nostres Gala Perfumeries i desitgem que aquesta campanya t’agradi molt.

Estigues atent a les nostres xarxes per participar en els diferents sortejos que llançarem.

Fins aviat!

Anterior Següent

Articles relacionats