Product was successfully added to your shopping cart.

Gala Perfumeries convida influencers master class de maquillatge per Clarins

Amb motiu de l'Andorra Shopping Festival, a principis de novembre Gala Perfumeries de l'Av. Meritxell 78 va convidar a 4 influencers a l'escola de maquillatge de la signatura de tractament i color Clarins.

Fran Macías, maquillador professional de la signatura, va ser l'encarregat d'impartir una classe magistral amb les recomanacions necessàries de com maquillar-se per al dia a dia.

 

Les blogueres i/o instagramers: Maria Pintado (dos talons per al meu armari), Arantxa Pérez (@normcoregirl), Elena Mouttet (@fashionmakesyourlife) i Alejandra Amorós (@Aleoland) van estar atentes a les recomanacions que Macías els anava dictant:

Primer de tot es va efectuar una neteja de la pell del rostre i els ulls. Per als ulls es va optar pel demaquillant Express de Clarins i per a la cara demaquillant Tonic Express també de Clarins que neta i tonifica en un sol pas.

 

Seguidament era el torn del contorn d'ulls: zone recargue de Clarins i posteriorment el del serum: Double Serum de Clarins, novetat de la signatura que destaca per reafirmar la pell, allisar visiblement les arrugues, retornar la lluminositat perduda, uniformitzar el to i minimitzar els porus. Per a després aplicar la crema hidratant Multi-Intensive, crema d'alta exigència per a tot tipus de pells.

 

img_3536_edit

 

Amb la pell neta i hidratada era el torn del maquillatge:

En primer lloc es va aplicar la base de maquillatge True radiance de Clarins en la tonalitat adequada al tipus de pell.

 

img_3499_edit

 

A continuació era el torn del corrector i il·luminador Eclat Minute Pinceau Perfecteur de Clarins en la zona de la ullera per a posteriorment difuminar-el.

 

img_3504_edt

 

Per als ulls, es va utilitzar la paleta de quatre ombres minerals amb tonalitats setinades que es complementen amb tons irisats; ombre mineralle 4 colours de Clarins.

La nova màscara de pestanyes Supra Volume de Clarins va ser la candidata perfecta per a aportar un bon acabat al maquillatge, donar cos i ressaltar les pestanyes instantàniament.
I per a finalitzar el look es va triar el labial Eclat Minute Baume embellisseur Lèvres amb efecte hidratant de 8 hores i un acabat brillant efecte gloss.

 

img_3492_edt2

 

b2-750x430

 

b5-750x430

 

b7-750x430

Anterior Següent

Articles relacionats