Product was successfully added to your shopping cart.

3 TRACTAMENTS PER PREVENIR LES ESTRIES

Les estries es produeixen per un estirament excessiu de la pell o per un canvi hormonal. Són freqüents durant l’embaràs i solen aparèixer al voltant del quart mes, principalment a la panxa, els pits, els malucs, les cuixes i les natges.

Per prevenir les estries, s’ha d’evitar un augment de pes massa sobtat per no sotmetre la pell a una forta distensió mecànica.

Des del començament de l’embaràs, el nostre consell es que hidrateu les zones amb risc amb productes adequats, una o dues vegades al dia per afavorir la relaxació de la pell. L'acció de massatge també relaxaria les fibres.

 

Els vostres 3 aliats per prevenir les estries:

1 - CLARINS HUILE TONIC

01_clarins_huile_tonic_gala_perfumeries_andorra_estrias_vergetures

Clarins Huile Tonic és un tractament essencial per tonificar i millorar l’elasticitat i la fermesa de la pell. Aquest oli fluid i fi, enriquit amb olis essencials i immediatament absorbit per la pell, es recomana especialment per minimitzar l’aparició d’estries. Ajuda a suavitzar la pell per reduir la distensió de la pell i deixa la pell flexible i sedosa. Els olis essencials de gerani, menta i romaní tonifiquen i estimulen la superfície de la pell. L’oli vegetal d’avellana nodreix i suavitza la pell.

 

2 - CLARINS Body Partner - Expert Vergetures

02_clarins_body_partner_expert_vergetures_estrias_gala_perfumeries_andorra

La crema Clarins Body Partner - Expert Vergeture és fina i sedosa d’alta tolerància per ajudar a prevenir les estries i a reduir-ne l’aspecte durant els canvis de pes (especialment durant l’embaràs i la pubertat). La seva fórmula experta combina ingredients actius que milloren l’elasticitat i la fermesa de la pell, tot calmant-la.

Ajuda a reduir-les  visiblement en les seves 4 dimensions:

  • Longitud,
  • Amplada,
  • Profunditat,
  • Color.

 

 

3- BIOTHERM – Biovergetures

03_biotherm_biovergetures_gala_perfumeries_andorra_estrias_vergetures

Biovergetures és producte de referència  per dones embarassades. Prevé l'aparició d'estries, vinculades amb la pubertat i l'embaràs, i redueix visiblement l'aspecte de les estries existents.

La seva fórmula conté un còctel de principis actius (hidroxiprolina i silici) seleccionats per la seva acció sobre les fibres de suport de la pell, associats amb olis vegetals (karité i soja) que hidraten la pell i incrementen la seva flexibilitat.

És un gel en crema no gras que penetra a la pell i la deixa llisa i suau, millorant la seva resistència i elasticitat i facilitant els estiraments.

Aquestes tres tractaments per les estries estan disponibles a Gala Perfumeries Andorra i a la nostra web.

Si necessiteu ajuda o consell, no dubteu en contactar-nos.

Fins aviat!

Anterior Següent

Articles relacionats